Nu hade vi lite Pulled pork rester igen efter helgen, så det blev en pasta med pulled pork rester och portabello, eftersom jag även hade lite portabello i kylen.
Pasta med pulled pork rester och portabello
Nu tog jag så mycket Pulled pork vi hade kvar, ca 400 gram men ta det du själv har du ingen portabello så ta champinjoner istället eller hoppa över svampen om du inte har någon alls.
25 min
4 portioner
Ingredienser
1 gul lök
2 st portabellosvampar
400 g pulled pork (ca)
1 dl vitt vin
2 dl grädde
några droppar tabasco
salt och svartpeppar efter smak
Gör så här
- Hacka löken och skiva portabellon, fräs i smör tills löken mjuknat.
- Släng i Pulled pork och kör så att den blir varm.
- Häll på vitt vin och grädde och låt det puttra ett tag.
- Smaka av med salt, svartpeppar och tabasco.
- Servera med pasta och toppa gärna med inlagd rödlök.
0 kommentarer