Idag är det fredag och då ska man äta taco och den här gången testar jag nått nytt, Pulled Chicken Taco Style från Kronfågel, man kan ju göra engen pulled chicken också men det har jag aldrig provat så jag kan inte jämföra med det.
Det var väldigt smidigt och enkelt att göra, vilket passade perfekt idag då både jag och barnen är hemma och sjuka.
Pulled chicken säljs i en 500 grams förpackning och räcket till 3 – 4 personer, man stoppar in kycklingen 30 minuter iugnen på 175 grader, sen drar man isär köttet med gafflar och blandar ihop med den medföljande BBQ-såsen, väldigt enkelt.
Jag tycker att det här var väldigt gott och ett bra alternativ till den vanliga fredagstacosen, nu har jag ju inte gjort egen pulled chicken nån gång så jag kan gämföra med det.
Tillbehören va en bönsalsa, fetaostkräm, pico de gallo samt guacamole, recepten på dessa hittar man i Kronfågels middagstipsfolder.
Recept på en enkel guacamole
4 avokado
1 lime (saften)
1 chili
1 dl pico de gallo
1/2 kruka koriander
salt
- Mosa avokadon och tillsät limesaften direkt,
- Hacka koriandersn (även skälkarna) och chili och blanda i tillsammans med pico de gallo.
- Smaka av med salt.
Trackbacks/Pingbacks