*** Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) för Bagaren och Kocken ***
Marsipanklubbor
Ingredienser ca 20 st:
- 300 g marsipan eller mandelmassa
- 200 g choklad, ljus, mörk eller vit, välj själv
- strössel av olika slag
- 20 st glasspinnar eller 10 st papperssugrör du klippt av på mitten
Gör så här:
- Dela marsipanen/mandelmassan i 20 delar (15 g) och rulla till bollar.
- Stoppa in en glasspinne eller sugrör.
- Smält choklad i micron eller över vattenbad.
- Häll upp strössel i olika skålar.
- Doppa klubborna först i chokladen, jag brukar pensla dom med en silikonpensel.
- Strössla innan dom stelnar och lägg på en tallrik eller så tar du en uppochnervänd äggkartong du skärt små hål i och ställer dom där.
- Ställ in dom i kylen så dom stelnar.
Tips: Pulled Beef i klämma
Tips! (annonslänk)
Jag har köpt mina glasspinnar hos Bagaren och Kocken som även säljer en massa annat bra till tilbaket
0 kommentarer