*** Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) för KitchenTime ***

Tidigare i år så fick jag hem ICAs grönsaksburgare som test genom Smakbox kylt och fryst, vi fastnade direkt för dom och har köpt dom flera gånger sedan dess. Jag har inte kollat ingredienserna riktigt men det är typ en panerad grönsaksbiff.

Den här gången serverade jag burgarna med coleslaw, ost, gurka och majonnäs. Normalt brukar jag ju baka bröd men jag har vart lite dålig på senaste tiden med det så det blev köpebröd. Korvbrödsbagarns Potato Burger Bun som jag tycker är bästa köpebröden just nu. Vill du baka grymma briockebröd så hittar du mitt recept här.

Grönsaksburgare med coleslaw

}

30 min

4 portioner

Ingredienser

Coleslaw
150 g vitkål

150 g rödkål
1 stor morot
1 stor lök (valfri färg)
2 dl creme frache
2 msk majonnäs
1 msk dijonsenap
1-2 msk äppelcidervinäger
salt och svartpeppar

Burgarna
4 st hamburgerbröd
4 st Ica grönsaksburgare
4 skivor hamburgerost
hamburgergurka, t ex felix
majonnäs, recept på egen

Gör så här

  1. Börja med coleslawen och skär kålen i strimlor, riv moroten och skiva ner löken tunt, blanda med allt annat och smaka av med salt och peppar, ha i mer äppelcidervinäger om du vill ha mer syra.
  2. Rosta bröden i en stekpanna med lite fett på medelvärme.
  3. Stek grönsaksburgarna enligt förpackningen och lägg på ost på slutet.
  4. Bygg ihop burgarna och ät. väldigt enkelt och gott. Coleslawen kan man ju göra innan så går det ännu mer undan.
coleslaw
coleslaw
coleslaw

Ett tips är att göra coleslawen lite innan så den får dra till sig smakerna lite och kom ihåg att smaka av hela tiden om du behöver krydda mer, kanske mer syra eller lite mer senap för lite mer bett i smaken. Allt är ju upp till dig.

grönsaksburgare

Tips! (annonslänk)

Vill du ha en lika snygg skärbräda som jag lagt upp på så finns den hos KitchenTime.

Sociala medier

Glöm inte bort att följa mign på YouTubeInstagram, Facebook och nu även TikTok , om du inte redan gör det.

Relaterade inlägg

* = länkar markerade med * (stjärna) är affiliatelänkar, vilket betyder att jag får provision om du klickar på dom och sedan handlar. Jag blir jätteglad om du gör det då det hjälper mig att fortsätta driva min blogg och YouTube.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.