Nu är det snart dags för midsommar och vad passar då bättre än en matjeswrap, fylld med färskpotatis, gräddfil och matjessill och toppad med gräslök, rödlök och västerbottensost, perfekt att ta med ut när du ska iväg och dansa kring stången.

Matjeswrap

5 min + potatiskokning

4 wraps

Ingredienser

4 st tunnbröd
några färskpotatis, kokad och svalnad

3 dl gräddfil
1 burk matjessill
1 dl riven västerbottensost
1 röd lök, hackad
gräslök, hackad

Gör så här

  • Fördela ut lite hackad potatis, matjesill, rödlök och lite färsk gräslök.
  • Toppa med gräddfil och riven västerbottensost.
  • Rulla ihop på valfritt sätt till en wrap.
  • Ta med ut i det fria och njut av en iskall pilsner och en nubbe.

Testa gärna bbq-wrap eller laxwrap också.

matjeswrap