Ett av mina bidrag till Polarbröds wrap-tävling blev en BBQ-wrap.
Jag hade lite överbliven sliced beef i frysen som passade perfekt till det här.
BBQ-wrap:
sliced beef
BBQ-sås
sallad
inlagd rödlök
tomat
tunnbröd, jag använde Polarbröds sarek
Gör så här:
- Lägg allt i ett tunnbröd och rulla ihop.
- Till det här serverade jag en coleslaw och den kör jag alltid på känsla och smakar av tills den blir bra, men receptet ser ut ungefär så här.
Coleslaw:
5 dl vitkål
1-2 morötter
1 röd eller gul lök
1 dl creme fraiche
2 msk majonäs
1 msk grädde
salt och peppar
Så här gör du:
- Finstrimla eller riv vitkålen, moroten och löken (jag brukar strimla fint med kniv, det blir lite krispigare då tycker jag).
- Blanda allt i en skål och smaka av med salt och peppar, sen låter du den stå och gosa till sig en stund i kylen.
Ät och njut med en god öl.
Den låter så himla god! Måste verkligen prova 🙂
Gå gärna in och kika på vår sida 🙂