Ett av mina bidrag till Polarbröds wrap-tävling blev en BBQ-wrap.

Jag hade lite överbliven sliced beef i frysen som passade perfekt till det här.

BBQ-wrap:

sliced beef
BBQ-sås
sallad
inlagd rödlök
tomat
tunnbröd, jag använde Polarbröds sarek

Gör så här:

  • Lägg allt i ett tunnbröd och rulla ihop.
  • Till det här serverade jag en coleslaw och den kör jag alltid på känsla och smakar av tills den blir bra, men receptet ser ut ungefär så här.

Coleslaw:

5 dl vitkål
1-2 morötter
1 röd eller gul lök
1 dl creme fraiche
2 msk majonäs
1 msk grädde
salt och peppar

Så här gör du:

  • Finstrimla eller riv vitkålen, moroten och löken (jag brukar strimla fint med kniv, det blir lite krispigare då tycker jag).
  • Blanda allt i en skål och smaka av med salt och peppar, sen låter du den stå och gosa till sig en stund i kylen.

Ät och njut med en god öl.

bbq-wrap