Nu är jag på drinken igen, jag har ju börjat uppskatta drinkar, bara för att sitta och njuta av dom. Den här gången blev det nått som jag bara råkade ha hemma som jag hittade när jag städade skafferiet, där hittade jag en Roseé Lime, limejuice koncentrat och på baksidan av den hittade jag ett recept som passade precis av det jag hade hemma.

Rose´s Mule

Vodka behövs till den här och det är något jag har i överflöd, som köptes på planet när vi va till Zakyntos 2005 (japp, väldigt länge sen) jag köpte iallafall på mig Smirnoff i alla dess smaker som fanns, sen har dom bara stått där i förrådet och samlat damm typ. Men nu ska det bli ändring på det och dom ska användas. 

Rose´s Mule består iallafall av vodka, limejucekoncentrat och ginger beer, allt fanns hemma så det var ju bara att blanda ihop och smaka, aldrig testat den förut och jag gillar den, lime och ingefära går ju alldeles utmärkt ihop. Jag använde alkoholfri Ginger beer som man köper i vanliga affären, som förövrigt är väldigt god och ett perfekt allternativ när man vill bjuda på något alkoholfritt. Till drinken går det säkert lika bra att köpa Ginger beer med alkohol på systemet och blanda med.

Ingredienser, 1 drink

4 cl vodka
2 cl Rose´s Lime
Ginger beer
limeklyfta
is

Gör så här

  1. Fyll ett glas med is och häll i vodka och limejuice.
  2. Fyll upp med ginger beer.
  3. Toppa med en limeklyfta.

Vilken är din faritdrink med vodka? kommentera gärna nedanför.

Testa gärna förra veckans drink som va en Cuba Libre, en rom och cola med lime, det är en av mina favoritdrinkar.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.