Kallbryggt kaffe och iskaffe är nått jag börjat göra mycket och älskar på senaste tiden, speciellt i den här hettan som har vart i Maj. Nu har jag hittat en riktig favorit att blanda, iskaffe med kondenserad mjölk, riktigt gott och svalkande. Det va lite svårt att blanda till i början men jag blandar det kalla kaffet med kondenserad mjölk och sen i med isen så blir det bra.

Iskaffe med kondenserad mjölk

Hur mycket kondenserad mjölk du vill ha bestämmer du, men jag brukar ha i ca 1/4 – 1/3 av kaffet.

Ingredienser, 1 glas

kallbryggt kaffe
kondenserad mjölk
is

Gör så här

  1. Häll upp ca halva glaset med kallt kaffe och häll i ca 1/3 kondenserad mjölk.
  2. Rör om och häll i is.
  3. Njut i solen.

Sociala medier

Jag finns även på Instagram och Facebook, så följ mig gärna där också om du inte redan gör det.

Andra kalla drycker

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.