Nu har röstningen varit igång ett tag i Cono Surs recepttävlingen och jag blir jätteglad om ni lägger er röst på mitt bidrag som är: Äppelmustfylld kyckling, potatispuré, primörer nästan bränd grädde.
Röstningen hittar man här.
Vill man kolla in dom andra bidragen så har jag listat länkar till allas bloggar här och det är väldigt hård konkurrens måste jag säga, så det ska bli väldigt spännande att se resultatet om några veckor
Alla bidragen i Cono Surs Recepttävling
Chili con Karin – Lammracks med svartvinbärssås, krossad potatis med chervé, ljummen kålrabbisallad
Det goda glutenfria – Hälleflundra lättrimmad och med knaperstekt skinn, Pommes Anna, välstinkande vitvinssås, druv- och fänkålssallad med vinmarinerade sultanrussin, friterade brysselkålsblad och granatäpple
Det ljuva livet 40+ – Limebakad torsk med räknudlar
DS Mat & Dryck – Helgrillad lammfiol med rosmarin och vitlök
Food’n Wine Snobiety – Rimmad torskrygg, rödbeta, rödbetsjuice, fänkålsolja, gransirap och citronzest
Fröken Mela – Skogsfruns oxfilépasta
Gunilla Blixt – Soppgryta av härlig buljong med bönor, rotfrukter, tomater och kyckling med knaprigt skinn
I huvudet på Elvaelva – Grillad ryggbiff med wasabi-bearnaise
Kardemummagumman – Tortilla med kryddiga lammfärsjärpar och myntacrème
Kitchen of Anna – Lammtacks med mullbärsglaze och parmesanpotatismos toppat med skogens guld
Landleys kök – Grillar torskrygg med tryfflad palsternackspuré, fruktsalsa och örtsmör
Leva sunt – Hett flasklägg med tryffelpure och rårörda lingon
Lindas matstuga – Krispiga tostadas med räkor och fisk
Liniz’ – Grillad lax med basilikasås
Matlagerskan – Calvados- och långpepparmarinerad kalvfilé med hasselbackade morötter och jordärtskockor, lökkräm samt gravad äggula och smågrönt
Matro – Svartvinbärsfylld köttrulle med tillbehör
Monikas matbod – Lammracks med potatiskaka och brynt morotskräm
Mårtenssons kök – Ugnsbräserad lammbog med sötpotatis och bakade tomater.
Najnis kök – Högrevsgryta med fräst svartkål och rökig paprikamajonnäs
Reebrook & köket – Flädergravad lax med olika tillbehör
Rostad mandel och ruccola – Salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Sandras matkrypin – Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré
Stockholm Tea House – Torskrygg med kokt potatis och riven pepparrot
Vino Tinto – Råbiff my way
Yummifood – Färsk pasta med bacon, örter och skogens guld