I fredags var alla som är med i Cono Sur recepttävling för matbloggare inbjudna på middag och vin på Restaurangakademin i Stockholm, där vi även fick hjälpa till med lite av matlagningen.
Länk till mitt bidrag hittar ni här, och röstar gör man här.
Vi blev strax över 20 bloggare som kom och några av oss träffades innan på en uteservering för lite fördrinkar och öl.
För mig blev det väldigt många nya ansikten som jag inte träffat förut, men man kände igen dom flesta från instagram.
![Fördrink på Scandic Malmen med några av dom andra bloggarna](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/IMG_1093.jpg?resize=838%2C629&ssl=1)
Fördrink på Scandic Malmen med några av dom andra bloggarna
Lite av vinerna under kvällen
![Cono Sur Bicicleta Gewurztraminer 2015](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-180259-1187.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Cono Sur Bicicleta Gewurztraminer 2015
![Cono Sur Ocio Pinot Noir 2012](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-180344-1189.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Cono Sur Ocio Pinot Noir 2012
![Cono Sur Organic Chardonay 2015](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-180605-1194.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Cono Sur Organic Chardonay 2015
![Blandade viner i cykelkorg](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/IMG_1103.jpg?resize=838%2C629&ssl=1)
Blandade viner i cykelkorg
![Cono Sur Sparkling Brut](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-180626-1195.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Cono Sur Sparkling Brut
Vi hälsas välkomna och minglar lite
![Personalen på Restaurangakademin och Springwine hälsar oss välkomna](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-181419-1200.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Personalen på Restaurangakademin och Springwine hälsar oss välkomna
![Cykeln är en viktig del i odlingen hos Cono Sur](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/IMG_1100.jpg?resize=838%2C629&ssl=1)
Cykeln är en viktig del i odlingen hos Cono Sur
![Mingel och bubbel](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-183233-1202.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Mingel och bubbel
![Vinerna diskuterades](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-194422-1255.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Vinerna diskuterades
![Mera mingel och bubbel](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-184308-1206.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Mera mingel och bubbel
![Det blev en del Instagrammande med hashtagen #ConoSurSwe](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-183023-1201.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Det blev en del Instagrammande med hashtagen #ConoSurSwe
Lite av råvarorna vi använde
![Rimmad gös med krondill](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-184722-1210.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Rimmad gös med krondill
![Rimmad gös med krondill](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-184816-1213.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Rimmad gös med krondill
![Innanlår som skulle sotas och bli råbiff](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-184958-1219.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Innanlår som skulle sotas och bli råbiff
![Kantareller](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-185259-1221.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Kantareller
![Kyckling- och ankleverterrin](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-185755-1222.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Kyckling- och ankleverterrin
![Råticka](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-194150-1251.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Råticka
Sen var det dags att hjälpa till i köket
![Gruppen som fixade den rimmade gösen](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-191251-1226.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Gruppen som fixade den rimmade gösen
![Risotto förberedelser](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-191319-1228.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Risotto förberedelser
![En massa kantareller som ska smörstekas till risotton](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-191335-1229.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
En massa kantareller som ska smörstekas till risotton
![Rebecka förbereder potatisskummet](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192108-1234.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Rebecka förbereder potatisskummet
![Allt ska med](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192138-1235.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Allt ska med
![Julle visar hur man förbereder en risotto](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192040-1232.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Julle visar hur man förbereder en risotto
![Innanlåret är sotat](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192059-1233.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Innanlåret är sotad
![Fotograferig på nära håll](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-194224-1253.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Fotograferig på nära håll
![Innalåren hackas ner och blir råbiff](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-193822-1248.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Innalåren hackas ner och blir råbiff
Dags för mat
![vinglas](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192444-1241.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Dukat och klart
![förberedelse](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-192634-1242.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Karin förbereder
![Kyckling- och gåslevercéeme på surdegskrutong](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-195754-1264.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Första rätten: Kyckling- och gåslevercéeme på surdegskrutong Vin: Cono Sur Bicicleta Gewurztraminer 2015
![Cono Sur Organic Chardonay 2015](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-201332-1269.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Cono Sur Organic Chardonay 2015
![Andra rätten: Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion och forellrom](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-202859-1270.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Andra rätten: Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion och forellrom. Vin: Cono Sur Organic Chardonay 2015
![Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion och forellrom](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-203121-1275.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Rimmad gös med skivad rå fårticka, krondillsemulsion och forellrom
![SURDEGSBRÖD](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-203028-1274.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Surdegsbröd
![Råbiffen läggs upp](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-204943-1280.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Råbiffen läggs upp
![Monika serverar](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-205100-1283.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Monika serverar
![Råbiffen innan potatisskummet](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-205302-1287.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Råbiffen innan potatisskummet
![Tredje rätten: Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök. Vin: Cono Sur Ocio Pinot Noir 2012](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-205358-1288.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Tredje rätten: Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök. Vin: Cono Sur Ocio Pinot Noir 2012
![Kantarellrisotton får en sista touch av riven tryffel](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-212954-1301.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Kantarellrisotton får en sista touch av riven tryffel
![Sista rätten: Kantarellrisotto med tryffel. Vin: Cono Sur Organic Cabarnet Sauvignon Carmenere 2014](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-213256-1309.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Sista rätten: Kantarellrisotto med tryffel. Vin: Cono Sur Organic Cabarnet Sauvignon Carmenere 2014
Avslutning
![Prisutdelning för bästa Instagrambilder under kvällen](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/IMG_1138.jpg?resize=838%2C629&ssl=1)
Prisutdelning för bästa Instagrambilder under kvällen
![Till sist en liten dessert till kaffet](https://i0.wp.com/ikoketmedanders.se/wp-content/uploads/2015/08/20150821-220335-1324.jpg?resize=838%2C556&ssl=1)
Till sist en liten dessert till kaffet
Det var en fantastiskt trevlig kväll det här med massa god mat och goda viner.