Häromdagen blev jag inbjuden att åka till Max provkök och prova hamburgerkedjans nya hamburgerbröd – Brioche, hamburgerälskare som jag är kunde jag inte tacka nej och det händer ju att man hamnar på Max ganska ofta när man är ute och far med barnen.

Brioche är ett Franskt frukostbröd bakat med ägg och smör så det är ingen nyttig sak och när brödet rostas så kommer en härlig smörsmak fram och det passar perfekt till hamburgare.

Brödet är luftigt och smakar bra tycker jag, helt klart bästa snabbmatskedjebrödet (långt ord), dom flesta andra är mest bara torra och tråkiga.

image

I samband med lanseringen av brödet den 21:a maj så släpper dom en ny Grand De Luxe ihop med det och på den har dom majonäs (en ny godare och fetare än dom använt förut, mer äggsmak), jalapenosalsa (tomatillos och jalapeno), ost, tomat och rödlök. Majo istället för dressing älskar ju jag också, har aldrig vart speciellt förtjust i dressing på burgare, väljer oftast bort det.

image

image

Jag hoppas att dom lanserar nytt kött snart också, Grand De Luxe köttet är ju kanske inte det bästa.

image

Här kan ni kolla Johan Hedberg (matgeek) vad han tycker om det