Select Page

Pasta med gräddig Pulled pork

Pasta med gräddig Pulled pork

Man kan göra mycket med rester på pulled pork, här är en gräddig pastasås som går väldigt snabbt.

Ta vad du har hemma i kylen och ha i din pastasås, smaka bara av hela tiden så smaken håller sig god.

Här nedan är receptet på vad jag hade i, men se det bara som riktlinjer.

Pasta med gräddig pulled pork

15 min

4 port.

Ingredienser

ca 500 g pulled pork
3 dl grädde
1 röd lök, strimlad
2 vitlöksklyftor
2 msk japansk soja
1 msk spiskummin
tabasco chipottle, efter smak
salt och svartpeppar

pasta
inlagd rödlök

Gör så här

  • Fräs på löken i lite olja, tillsätt pilled porken och rör runt tills det blir varmt.
  • Ha i grädden och övriga ingredienser, smaka av så det smakar bra.
  • Låt det småputtra en stund medans du kokar pastan.
  • Servera mid lite inlagd rödlök.

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This