Restaurang Hantverket
Idag slår restaurang Hantverket sina portar och jag var där igår på en presslunch.
Maten som serveras är efter säsong och närproducerad, favoriten blev croquetterna med ogräsdipp som är beroendeframkallande.
På vardagarna serveras affärsluncher och en dagens går på 145 kr och på kvällarna finns en middagsmeny, men det går lika bra att bara komma in för en drink eller varför inte prova deras egna öl som bryggs av cooperhill, en fruktig pilsner.
Här nedan kommer lite bilder på mat och inredning.
Vårprimörer med ramslök från Gotland och en rabarberlemonade
Buffelmozzarella från Ängsholmen med gröna tomater och granskott, samt croquetter med Wrångebäcksost och ogräsdipp.
Vårlamm från Sörmland med svart vitlök, spetskål & björkrökt potatis.
Glasrabarber från trakten med gräddfil, älgört och krossade drömmar.
Snygg inredning
Ät med utsikt över köket
Även toaletten är snyggt inredd.
Du kommer inte bli besviken om du gör ett besök, det här var en av mina bästa restaurangupplevelser någonsin och maten var fantastiskt god, bland det godaste jag ätit, restaurangen hittar du på Sturegatan 15 på Östermalm i Stockholm.
Gå in på deras hemsida för att kolla in öppetider och meny.