Nyligen var jag och några andra bloggare och matkreatörer hos Chokladkompaniet på söder i Stockholm för att få göra egna chokladkakor med våra egna namn på, dom börjar säljas idag, Fredagen den 22:a april så gå förbi och köp en vetja, eller beställ på deras hemsida.

För varje såld chokladkaka med mitt namn går dessutom 10 kr till Barncancerfonden.

Chokladkompaniet

Hos Chokladkompaniet kan man själv bestämma vad man vill ha som topping på sin chokladkaka, det finns ett 40-tal att välja på eller så väljer man bara en av dom som redan finns färdiga i butiken och inom kort kan du även köpa t ex min chokladkaka, kolla längre ner för att se vad den innehåller.

Några av dom färdiga som finns att välja på i butiken

Vi som var där var som sagt ett par bloggare och matkreatörer, några visste jag skulle komma och som jag känner sedan tidigare, det är alltid skoj att träffas på sådana här event.

Dom jag känner sedan tidigare, Fredrik Rosell, Jessica Frej och Leila Dahlbom plus Fredrik Jonsson som jag inte mött tidigare.

Vi började med lite snittar och bubbel

Jag hade lite bråttom därifrån så jag högg in rätt snabbt på att göra mina chokladkakor, jag hade redan bestämt innan att den skulle innehålla kaffebönor, kanderad pistage och kokos på mjölkchoklad.

Chokladmaskinen

Jag, Milana och Cecilia

Min chokladkaka ”coffee braek with pistage”

Jag blev väldigt nöjd med smaken på min, med smak av kaffe och pistage samt en lite eftersmak av kokos, gå gärna in där och köp en eller någon av dom andras.

Kom ihåg att för varje såld chokladkaka skänker jag 10 kr till Barncancerfonden.

Den perfekta smaken tas fram

Länkar till dom andra kreatörerna och matbloggarna som va där:

Fredrik Rosell – Frallans matblogg
Leila Dahlbom – Lela Lagar
Jessica Frej – jessicafrej.se
Fredrik Jonsson – Fredrik master
Milana Chgridow – Norrskenet
Cecilia Hansson – Homemade Stockholm

Tack Chokladkompaniet för ett roligt idé