Idag är det Sveriges Nationaldag och jag tänkte ge lite länkkärlek och det passar ju jättebra eftersom jag mest har bakat efter andras recept den senaste tiden, så här kommer länkar till recepten jag gjort senaste veckan, samt en länk till en engen.

Länkkärlek på Nationaldagen

På min födelsedag gjorde jag en Catarinatårta, tårtan som Catarina König gjorde i finalen på Sveriges Mästerkock 2016, citronbottnar, passionsfruktcurt, hallonmousse och vit chokladfrosting, en av dom godaste tårtorna.

Jag gjorde även Sega dumlesnittar från Baka med Frida, dom har jag gjort många gånger, enkla och livsfarligt goda.

Frallans kanelbullar har jag gjort massor av gånger och fler kommer det att bli, dom är lätt dom godaste som finns och Fredrik Rosell beskriver noggrant med bilder hur man gör.
Favoritbrödet hemma är Matgeeks sirapslimpa, den bakar jag ungefär en gång i veckan och den går åt som smör.
Det här är också en favorit, cookies med massa choklad och chokladbitar, riktigt mumsigt recept på triple chocolate chip cookies av Roy Fares.
Sist tipsar jag om hur man gör riktigt bra burgare, där hittar du även länk till mina goda briochebröd.

Sociala medier

Glöm inte bort att följa mign på YouTubeInstagram, Facebook och nu även TikTok , om du inte redan gör det.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.