Detta är ingen annons eller samarbete, jag var bjuden på en lanseringslunch och här delar jag med mig lite av den i form av bild och text.

Max återlanserar Grand Deluxe Umami, i ny tappning, Umamiburgaren har vart efterfrågad efter att den försvann för något år sedan och nu kommer den med lite nya smaker.

Jag blev inbjuden till deras provkök för att prova nya burgaren tillsammans med massa andra hamburgernördar, t ex Burgerdudes, Sofie (burgerland) och Micke Hirch som jag brukar träffa lite då och då.

Max Grand Deluxe Umami i ny tappning

Umami burgaren kommer i två varianter, en med nötkött och bacon och en vegetarisk variant med halloumi, dom serveras i briochebröd med en umamidressing med smak av rostad vitlök och tryffel, inlagd rödlök samt tomat.

Jag tycker att det är deras bästa burgare nånsin och jag gillar att dom börjat komma med vegetariska kampanjburgare, eftersom jag inte äter vegetariskt alltför ofta så väljer jag ofta någon av dom när vi handlar på Max. Det är enkelt att handla på snabbmatsställen när man är en stor familj med småbarn tycker jag, barnen gillar det.

max grand deluxe umami

Grand Deluxe Umami

max grand deluxe umami

Grand Deluxe Umami Halloumi

”Hur låter en hamburgare?”

Lite roligt med den här burgaren har dom tagit fram musik ”Sounds of Umami” (tryck på länken för att komma till spotify), om man lyssnar på musiken så ska man stimulera smaksinnerna mera, jag låter det vara osagt om det fungerar men jag tycker det var väldigt harmoniskt att äta samtidigt som man hade musiken i lurarna.

Hamburgaren börjar säljas den 16:e mars, det kommer även en Umami fries, en låda med pommes, smält ost och en massa annat gott på.

Nedan följer fler bilder.

max grand deluxe umami

Mycket fotande och lek med burgare blev det

max grand deluxe umami

Ännu mer fotande

max grand deluxe umami

Burgare med lurar

max grand deluxe umami

Jonas Mårtensson poserar med burgare

max grand deluxe umami

En perfekt burgare enligt chefskock Jonas Mårtensson

max grand deluxe umami

Vill du också lyssna på musiken när du äter så hittar du musiken här på spotify