Igår var det äntligen att använda min crock pot för första gången som jag vann i en tävling som matbloggen Landleys Kök hade i somras på instagram, där man skulle lägga upp en grillbild på instagram (följ gärna henne på instagram) också kunde man vinna en Crock pot. Och det lyckades jag med, här är mitt vinnande bidrag.

Burgare

Jag bestämde mig för att testa wet ribs som jag blev tipsad om, ungefär som pulled pork fast lite godare och saftigare pga benen i köttet, allt kött blir saftigare om det innehåller ben.

Receptet kommer från bloggen inthekitchen.se och du hittar det här.

Wet Ribs

I med allt i grytan och kör i 7 timmar på low


Kött i crock potCrock potten är laddad.

20140907-165617-8491
Så här fantastiskt såg det ut när jag tog upp det.

Wet ribs
Särdraget och blandat med lite av såsen från grytan.

Jag kan verkligen rekommendera det här receptet om du vill prova nått nytt, det är som sagt godare än pulled pork så det här va inte sista gången för mig, ska testa det i grillen nästa gång.

Wet ribs sandwish