Tyrols julbord med vilda smaker från Norrland, wow! vilket julbord, har du inte vart där, så åk dit, helt magiskt och galet stort, över 200 olika anrättningar och allt jag smakade var riktigt gott.
Julbordet står uppdukat mellan den 28:e november till middag på julafton så det finns fortfarande tid att besöka.
Tyrols Julbord – Med vilda smaker från Norrland
Jag provade självklart inte allt på julbordet, då hade jag rullat därifrån, vilket jag nästan gorde ändå och höll mig mätt i nstan ett dygn.
Vi va ett litet gäng som var inbjudna att prova på julbordet tillsammans med Gröna Lunds informationschef och kökschefen Samuel Cabera. väldigt trevligt.
På julbordet är det väldigt mycket vilt och mycket kommer ifrån Villhelmina därifrån även inredning är insprerad. När man kommer in så möts man först av lite glögg och en herre från Villhelmina som är där varje år och röker fisk och kött till julbordet.
Jag försökte prova så mycket som möjligt och det som rekomenderades mest, några favoriter av det jag smakade på va björnköttbullar, bäverkorv, björnskinka, alla sillar, rökt renhjärta, messmörsglass och åkerbärsglass. Men allt va supergott så jag rekomenderar att man tar en lång sittning och äter långsamt så man orkar.
Ja typ sådär såg det ut, helt galet bra, bästa julbordet jag ätit faktisk och längtar tillbaks. åk dit och rulla hem.
Hela listan på ätterna och alla turer hittar du här på Tyrols hemsida, vill du boka och se priser gör du det här.
Har du besökt Tyrols julbord? vad tyckte du? lämna en kommentar nedanför.
Sociala medier
Glöm inte bort att följa mign på YouTube, Instagram, Facebook och nu även TikTok , om du inte redan gör det.
0 kommentarer