Select Page

Panerad torsk på grillen

Panerad torsk på grillen

Idag vart det panerad torsk på grillen med kokt egenodlad potatis och kaprissås.

Först började jag med såsen.

Kaprissås

Ingredienser:
2 dl turkisk youghurt
3 msk kapris hackad
1 msk pressad citron
salt och peppar

Gör så här:

  • Blanda ihop allt i en skål och smaka av med salt och peppar, ställ i kylen en stund.
  • Medans grillen tändes så panerade jag torsken i mjöl, ägg och ströbröd.
  • När grillen va varm lade jag på min gjutjärnspanna på grillen så den blev varm och sedan i med mycket smör och stekte ca 5 minuter på varje sida.

Grillad torsk

Servera med kokt potatis och kaprissåsen och här passar en kall lager perfekt.

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This