I Torsdags slog Edward Blom upp sin pop-up restaurang Poppen-sie-up på restaurang Bierhaus på Tegnergatan i Stockholm.

Poppen-Sie-Up är ett samarbete mellan Edward Blom och Weihenstephan och han har tagit fram två rätter med tysk korv. Weihenstephan är ett tyskt veteöl och Edward har tre olika att bjuda på, alla väldigt goda.

Rätterna som serveras är Obatzda med Brezel (en oskrämt och salt kringla) och Sauerkraut-Pfanne (mustig surkålsgryta med korvar och annat).

Jag var inbjuden till premiärmiddagen dagen innan med andra bloggare och mediefolk, det var en mycket lyckad kväll med god korv och massa öl.

Nedan kommer lite bilder, dock i väldigt dålig kvalité då det var väldigt dåligt ljus i resytaurangen och min systemkamera klarade inte av det riktigt.

poppen-sie-up-med-edward-blom-2

Obatzda med Brezel (en oskrämt och salt kringla)

poppen-sie-up-med-edward-blom

Sauerkraut-Pfanne (mustig surkålsgryta med korvar och äpple)

poppen-sie-up-med-edward-blom-3

En riktigt god veteöl med smak av skumbanan

Poppen-sie-up serveras fram till jul på Bierhaus i bode Stockholm och Malmö, jag kan verkligen rekomendera ett besök om du gillar korv och öl.

Självklart var jag tvungen att ta en bild med Edward.

poppen-sie-up-med-edward-blom

Jag och Edward

Och som ni såg på bilderna behöver jag verkligen en ny kamera.