Nu har röstningen varit igång ett tag i Cono Surs recepttävlingen och jag blir jätteglad om ni lägger er röst på mitt bidrag som är: Äppelmustfylld kyckling, potatispuré, primörer nästan bränd grädde.

Mitt bidrag: Äppelmustfylld kyckling, potatispuré, primörer nästan bränd grädde

Mitt bidrag: Äppelmustfylld kyckling, potatispuré, primörer nästan bränd grädde

Röstningen hittar man här.

Vill man kolla in dom andra bidragen så har jag listat länkar till allas bloggar här och det är väldigt hård konkurrens måste jag säga, så det ska bli väldigt spännande att se resultatet om några veckor

Alla bidragen i Cono Surs Recepttävling

Chili con Karin – Lammracks med svartvinbärssås, krossad potatis med chervé, ljummen kålrabbisallad

Det goda glutenfria – Hälleflundra lättrimmad och med knaperstekt skinn, Pommes Anna, välstinkande vitvinssås, druv- och fänkålssallad med vinmarinerade sultanrussin, friterade brysselkålsblad och granatäpple

Det ljuva livet 40+ – Limebakad torsk med räknudlar

DS Mat & Dryck – Helgrillad lammfiol med rosmarin och vitlök

Food’n Wine Snobiety – Rimmad torskrygg, rödbeta, rödbetsjuice, fänkålsolja, gransirap och citronzest

Fröken Mela – Skogsfruns oxfilépasta

Gunilla Blixt – Soppgryta av härlig buljong med bönor, rotfrukter, tomater och kyckling med knaprigt skinn

I huvudet på Elvaelva – Grillad ryggbiff med wasabi-bearnaise

Kardemummagumman – Tortilla med kryddiga lammfärsjärpar och myntacrème

Kitchen of Anna – Lammtacks med mullbärsglaze och parmesanpotatismos toppat med skogens guld

Landleys kök – Grillar torskrygg med tryfflad palsternackspuré, fruktsalsa och örtsmör

Leva sunt – Hett flasklägg med tryffelpure och rårörda lingon

Lindas matstuga – Krispiga tostadas med räkor och fisk

Liniz’ – Grillad lax med basilikasås

Matlagerskan – Calvados- och långpepparmarinerad kalvfilé med hasselbackade morötter och jordärtskockor, lökkräm samt gravad äggula och smågrönt

Matro – Svartvinbärsfylld köttrulle med tillbehör

Monikas matbod – Lammracks med potatiskaka och brynt morotskräm

Mårtenssons kök – Ugnsbräserad lammbog med sötpotatis och bakade tomater.

Najnis kök – Högrevsgryta med fräst svartkål och rökig paprikamajonnäs

Reebrook & köket – Flädergravad lax med olika tillbehör

Rostad mandel och ruccola – Salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm

Sandras matkrypin – Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré

Stockholm Tea House – Torskrygg med kokt potatis och riven pepparrot

Vino Tinto – Råbiff my way

Yummifood – Färsk pasta med bacon, örter och skogens guld