Select Page

Tips: rumsvarmt smör

Tips: rumsvarmt smör

Är du som mig, expert på att glömma bort att ta fram smöret till bakningen i tid för att få det rumsvarmt.

Då har jag ett riktigt bra tips för att få det rumsvarmt på ca 5 minuter.

Hyvla det med en osthyvel på en tallrik som ligger på en våg så ser du lätt när du har rätt mängd också.

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This