Select Page

Superenkel Pulled beef i Crock-Pot

Superenkel Pulled beef i Crock-Pot

Här kommer ett väldigt enkelt och gott recept på pulled beef i crock-pot, jag har även testat att göra i en gryta i ugnen men det här är bra mycket enklare och det känns tryggare att okå och jobba medans den här är igång.

 

pulled beef

För att göra superenkel pulled beef i Crock-Pot bwehöver du:

1 – 1,4 kg högrev i bit
1 flaska BBQ-sås, jag använde Stubbs original, men kommer ta hickory nästa gång för lite rökigare smak
salt och peppar

Så här gör du:

  • Ta bort eventuella senor och hinnor på högrevsbiten.
  • Lägg i köttet i Crock-poten salta och peppra lite grann och häll på såsen.
  • Ställ in 9 timmar på low.
  • När det återstår en timme så drar du isär köttet med två gafflar och låter det sedan gå sista timmen i såsen.
  • Fiska sedan upp köttet.
  • Smaka ev av med lite salt och peppar.

pulled beef

Jag serverade i hamburgerbröd med BBQ-sås, cole slaw och picklad rödlök, till det hade jag friterade sötpotatispommes och en BBQ-majo ( majonäs blandat med lite BBQ-sås)

pulled beef

 

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This