Select Page

Pulled Chicken Taco Style från Kronfågel

Pulled Chicken Taco Style från Kronfågel

Idag är det fredag och då ska man äta taco och den här gången testar jag nått nytt, Pulled Chicken Taco Style från Kronfågel, man kan ju göra engen pulled chicken också men det har jag aldrig provat så jag kan inte jämföra med det.

Det var väldigt smidigt och enkelt att göra, vilket passade perfekt idag då både jag och barnen är hemma och sjuka.

Pulled chicken säljs i en 500 grams förpackning och räcket till 3 – 4 personer, man stoppar in kycklingen 30 minuter iugnen på 175 grader, sen drar man isär köttet med gafflar och blandar ihop med den medföljande BBQ-såsen, väldigt enkelt.

Jag tycker att det här var väldigt gott och ett bra alternativ till den vanliga fredagstacosen, nu har jag ju inte gjort egen pulled chicken nån gång så jag kan gämföra med det.

Pulled Chicken Taco Style

Pulled Chicken Taco Style

Pulled Chicken

Innan ugnen

 

Tillbehören va en bönsalsa, fetaostkräm, pico de gallo samt guacamole, recepten på dessa hittar man i Kronfågels middagstipsfolder.

bönsalsa_picodegallo

Pico de Gallo och Bönsalsa

Guacamole

Guacamole

Recept på en enkel guacamole

4 avokado
1 lime (saften)
1 chili
1 dl pico de gallo
1/2 kruka koriander
salt

  • Mosa avokadon och tillsät limesaften direkt,
  • Hacka koriandersn (även skälkarna) och chili och blanda i tillsammans med pico de gallo.
  • Smaka av med salt.
Pulled Chicken Taco Style med massa tillbehör

Pulled Chicken Taco Style med massa tillbehör

Pulled Chicken Taco Style med massa tillbehör

Pulled Chicken Taco Style med massa tillbehör

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This