Select Page

Oreo milkshake

Ni vet ju att jag älskar milkshakes, speciellt när dom är väldigt enkla, jag hade ett paket Oreo kakor hemma så det fick bli en Oreo milkshake till mellis ute på trappen, Det är ju både kakor och glass så det är en perfekt fika.

Oreo milkshake

Som vanligt och som jag påpekat tidigare när man gör milkshake så ska man använda en bra glass utan massa tillsatser och luft, varför betala för luft, den jag oftast använder är Häagen-Dazs vaniljglass, men även Lejonet & Björnen fungerar lika bra om man hittar den i butik, då är den ju dessutom svensk.

5 min

2 glas

Ingredienser

2 dl standardmjölk
250 g vaniljglass
5 st oreokakor

1 oreokaka till garnering

Gör så här

  • Lägg i allt i en blender eller bunke om du använder stavmixer.
  • Mixa allt tills allt är lagom mixat.
  • Häll upp i 2 glas och krossa den sista kakan som du garnerar med

Häll upp i glas och toppa med krossade kakor och njut

Tips på andra milkshakes

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This