Select Page

Max lanserar Grand Deluxe Umami i ny tappning

Max lanserar Grand Deluxe Umami i ny tappning

Detta är ingen annons eller samarbete, jag var bjuden på en lanseringslunch och här delar jag med mig lite av den i form av bild och text.

Max återlanserar Grand Deluxe Umami, i ny tappning, Umamiburgaren har vart efterfrågad efter att den försvann för något år sedan och nu kommer den med lite nya smaker.

Jag blev inbjuden till deras provkök för att prova nya burgaren tillsammans med massa andra hamburgernördar, t ex Burgerdudes, Sofie (burgerland) och Micke Hirch som jag brukar träffa lite då och då.

Max Grand Deluxe Umami i ny tappning

Umami burgaren kommer i två varianter, en med nötkött och bacon och en vegetarisk variant med halloumi, dom serveras i briochebröd med en umamidressing med smak av rostad vitlök och tryffel, inlagd rödlök samt tomat.

Jag tycker att det är deras bästa burgare nånsin och jag gillar att dom börjat komma med vegetariska kampanjburgare, eftersom jag inte äter vegetariskt alltför ofta så väljer jag ofta någon av dom när vi handlar på Max. Det är enkelt att handla på snabbmatsställen när man är en stor familj med småbarn tycker jag, barnen gillar det.

Grand Deluxe Umami

Grand Deluxe Umami Halloumi

”Hur låter en hamburgare?”

Lite roligt med den här burgaren har dom tagit fram musik ”Sounds of Umami” (tryck på länken för att komma till spotify), om man lyssnar på musiken så ska man stimulera smaksinnerna mera, jag låter det vara osagt om det fungerar men jag tycker det var väldigt harmoniskt att äta samtidigt som man hade musiken i lurarna.

Hamburgaren börjar säljas den 16:e mars, det kommer även en Umami fries, en låda med pommes, smält ost och en massa annat gott på.

Nedan följer fler bilder.

Mycket fotande och lek med burgare blev det

Ännu mer fotande

Burgare med lurar

Jonas Mårtensson poserar med burgare

En perfekt burgare enligt chefskock Jonas Mårtensson

Vill du också lyssna på musiken när du äter så hittar du musiken här på spotify

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This