Select Page

Kantarelltoast

Kantarelltoast

Det finns fortfarande gula kantareller kvar ute i skogen, jag hittade några häromdagen, och något av det godaste jag vet är kantarelltoast, så ut och plocka nu.

Det här behövs för en kanrarelltoast

2 skivor formfranska
smör
1 dl kantareller
6 skivor goudaost eller liknande
4 skivor västerbottenost

  • Smörstek kantarellerna.
  • Smöra brödskivorna och stek i torr panna tills de är gyllenbruna.
  • Ta ur skivorna och lägg på hälften av osten på en av skivornas brynta sida, lägg på kantarellerna och sen resten av osten samt den andra brödskivan med brynta sidan mot osten.
  • Lägg i hela toasten i en stekpanna på medelvärme och kör tills den är gyllenbrun, vänd och gör likadant på andra sidan, då hinner osten smälta ordentligt.

kantarelltoast

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This