Select Page

Kantarelltoast och en Poppels

Kantarelltoast och en Poppels

Ikväll vart det kantarelltoast, det är väl typ en av dom godaste mackorna. Stek lite nyplockade kantareller i smör och lägg på en limpa som också stekts i smör, sen på med ost som får smälta lite.

Det blev även test av ny öl för mig, hittade Poppels för första gånget på systemet i Uppsala så det blev ett självklart köp, jag har länge tänkt beställa men det har aldrig blivit av.
Nya världens India Pale Ale 2013 heter den och är som ni hör på namnet en IPA.
Det är en lättdrucken öl med inslag citrus och ananas i både doft och smak och lagom mycket beska.

Färgen är kopparfärgad och skummet cirka tre fingrar högt.

Alkoholhalten ligger på 6,5%

Pris: 26,90:- för 33 cl

Betyg: 8.6/10

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This