Select Page

Grillade varma mackor

Grillade varma mackor

Måste tipsa om det här som alla borde prova någon gång, helt underbart gott, receptet sprider sig som en löpeld på grillforumen. Det började med att Ulrika Lagerlöf, medlem i BBQlovers.se grillforum på facebook testade att grilla baconlindade mackor och det vart alldeleses underbart gott.

Det här behöver du till 4 grillade mackor:

4 skivor formfranska
2 paket bacon
ost
och det du själv vill fylla dom med.

Gör så här:

  • Börja med att skära bort kanterna på formfranskan och kavla ut dom så mycket du kan, ju plattare desto bättre.
  • Lägg på ost och valfria ingredienser, jag tog tomat, skinka och senap.
  • Rulla ihop till en korv.
  • Linda med bacon, jag använde 2 skivor / macka.
  • Lägg på grillen på direktvärme och snurra dom lite tills baconet får en krispig yta
  • Mot slutet penslar du dom med BBQ-sås

Ät dom som dom är eller servera med en god sallad.

Originalreceptet hittar ni här

grillade_varma_mackor

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This