Select Page

Delicatomilkshake

Delicatomilkshake

Det här är ett samarbete med Delicato och Smakbox för deras kundtidning i jubileumsutgåvan

Jag älskar milkshake och att testa blanda i det mesta i dom, när jag öppnade Senaste boxen från Smakbox så fann jag en låda chokladbollar med mörk choklad. Jag har gjort milkshake på chokladbollar tidigare så varför inte testa på dom här tänkte jag, det är så enkelt att bara slänga ner några chokladbollar tillsammans med en bra glass och lite mjölk i blendern.

 Delicatomilkshake

Välj en bra glass med lite luft, kolla kilopriset när du köper, dom flesta glassarna innehåller upp till 50% luft, helt onödigt att betala för och milkshaken blir så mycket bättre om du använder en glass med lite luft.

10 min

2 glas

Ingredienser

2 dl mjölk, 3%
250 g vaniljglass av god kvalitet
3 st Delicatobollar mörk choklad
Vispad grädde och 1 chokladboll till garnering

Gör så här

  • Använd en blender, häll i mjölken, glassen och chokladbollarna som du hackat ner lite.
  • Mixa på låg hastighet tills det är lagom mixat
  • Häll upp på glas, toppa med lite vispad grädde samt hackad Delicatoboll mörk choklad

Vill du också prenumerera på Smakbox så kan du gärna använda koden ”IKOKETMEDANDERS” så får du just nu 20% rabatt på första boxen som kostar 199 kr och utkommer varannan månad, den är välfylld med produkter till ett värde av ca 450 kr.

Det här är ett samarbete med Delicato och Smakbox för deras kundtidning i jubileumsutgåvan

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This