Select Page

Cookie Dough Milkshake

Cookie Dough Milkshake

Häromdagen gjorde jag kakdegsglass så jag passade även på att testa göra milkshake på det, så sjukt gott, det känns som att jag måste ut och röra på mig mer om jag ska fortsätta dricka milkshake var och varannan dag.

Här kommer iallafall receptet.

Det här behövs till ett jättestort glas Cookie Dough Milkshake:

25o g kakdegsglass, recept på hemgjord hittar du här
2 dl standardmjölk
1 cookie
grädde

Och så här gör man:

  • Mixa glass, mjölk och nästan hela cookien i en blender
  • Toppa med grädde och lite kakbitar
  • Sätt dig i solen och njut

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This