Select Page

Brutal Brewing – Raspberry Weissbock

Brutal Brewing – Raspberry Weissbock

Innehåller smakprov från Brutal Brewing

Brutal Brewing är en bryggeriverkstad som är en del av Spendrups, där har dom lite fria händer och testar sig fram till spännande öl.

Brutal Brewing – Raspberry Weissbock

Nu har dom släppt en ny öl i deras serie Raw Law där det bara bryggs med färska ingredienser, denna gång med färka hallon i slutet av mäskningen och under jäsningen. Resultatet blev Raspberry Weissbock

Ölet har en svag ros ton i färgen och doftar hallon.

Smaken är syrlig med inslag av hallon, den är väl kolsyrad och har en alkoholhalt på 8,4% och passar perfekt en varm sommardag.

Brutal Brewing – Raspberry finns på på några systembolag i Stockholm och i beställningssortimentet från den 1:a Juni för 36,90 kr / flaskan.

Jag gillar den här typen av öl och den här va väldigt bra med mycket smak, kolsyran gör att den blir frisk och känns nästan som champagne, skulle fungera bra som att bjuda gäster på som fördrink.

Jag har tänkt att jag ska börja testa mer öl och tipsa om här på bloggen, så håll ut så dyker det upp fler framöver.

About The Author

Anders Gustavsson

Man skulle kunna kalla mig hemmakock, då jag inte jobbar med mat men älskar att stå hemma i köket och pyssla och med mitt stora matintresse valde jag att starta min blogg i Köket med Anders där jag delar med mig av min matlagning, det blir även en hel del bakning och någonting om öl kanske slinker in ibland. För mig är det viktigt att så mycket som möjligt är från grunden och jag tycker om när det är enkelt och går snabbt men ibland händer dett att jag bosätter mig i köket en hel dag för att laga till kvällens middag. Ni hittar mig även på Instagram @ikoketmedanders där jag delar med mig av en hel del matbilder.

Sveriges Bästa matbloggar 2017

Följ blogen via Bloglovin

Follow

Följ bloggen via Blogkeen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This